Een carport, zwembad of terrasoverkapping? Niets is te gek voor JBM Bouw en Montage in Noord-Brabant

"Geen bommetje." "Nooit in het ondiepe duiken." "Niet in het water plassen." Allemaal zaken die de gemiddelde Nederlander niet zegt op een normale dag, tenzij u met uw kinderen een bezoekje brengt aan het openbare zwembad. Wat dacht u van een zwembad in de achtertuin? Is dat niet stiekem een droom van velen? Net als een carport of een terrasoverkapping. Die vinden we ook op menig woonwensenlijstje. JBM Bouw en Montage maakt van al uw wensen de werkelijkheid.

Contact

Veilig onder de carport

Weer en wind, viezigheid en andere invloeden van buitenaf: een carport houdt ze tegen. Tegenwoordig kiezen zelfs meer mensen voor een carport dan een garage. Het is namelijk veel goedkoper dan een garage en beschermt de auto, ondanks de open structuur, bijna net zo goed. We kunnen verder bouwen op een bestaande carport voor meer ruimte, of een nieuwe vanaf de grond opbouwen. Meer weten? Neem vandaag nog contact op.

Een verkoelende duik in uw eigen zwembad 

Wordt het een wellness bad, een zwembad waar u baantjes in kunt trekken of een luxueuze whirlpool? Zwembaden bestaan er in verschillende soorten en maten. Wij maken van ieder bad iets bijzonders: de eyecatcher van uw tuin. Dat wilt u toch ook?

Langer buiten genieten met een terrasoverkapping

Hoewel de Nederlandse zomers niet zo warm zijn, proberen we er toch ten volle van te genieten. Alleen jammer van de regen die ons zo nu en dan kan overvallen. Met een terrasoverkapping kunt u altijd van uw tuin genieten: ook met regen, want u zit lekker droog. Zo kunt u de zomer iets langer rekken en optimaal van uw tijd buiten genieten.

Informatie aanvragen